Strand van Punat

Strand van Punat

Mooi strand met veel activiteiten

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom op het strand van Punat, waar het strand een waar paradijs is met diverse activiteiten. Het strand op zich is al een heerlijk plekje om naartoe te gaan. Maar daarnaast kun je er ook diverse activiteiten doen. Zo kun je bij Underwaterpark Punat (Podvodni Park Punat) een super toffe onderwater wandeling maken. De gids laat je allemaal toffe zee dingen zien.

Voor wat extra opwinding zijn er twee grote waterglijbanen aan het strand, perfect voor een verfrissende plons en wat speels vertier. Als de avond valt, komt het strand tot leven met de kleurrijke lichten van de kermis. Hier kun je met ballen op elkaar schieten wat tot veel plezier leidt. Of een potje basketbal spelen,, of springen tot de wolken (die er eigenlijk niet vaak zijn…) op de trampolines.

Het strand zelf is een idyllische plek, met fijn zand en een rustgevende atmosfeer. De boulevard herbergt ook een grote speeltuin, waardoor het strand een ideale bestemming is voor gezinnen.

Vlakbij ligt de haven, waar je de bedrijvigheid van bootjes en jachten kunt bewonderen. Aan de haven pronkt restaurant Bocoon, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met uitzicht op de zee en mooie zonsondergangen. Aan het strand grenst een camping, ideaal voor wie dicht bij de zee wil verblijven. Terwijl het chique Hotel Falkensteiner een luxueuze optie biedt voor degenen die op zoek zijn naar verfijning.

Kortom, het strand van Punat is niet zomaar een kuststrook; het is een veelzijdige bestemming waar ontspanning, avontuur en vermaak hand in hand gaan. Er zijn meerdere parkeerplekken in de buurt, wij stonden bij Parking Dog beach. Dat is praktisch aan het strand.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Strand in Punat met kinderen Strand in Punat met kinderen Strand in Punat met kinderen Strand in Punat met kinderen

Laat een opmerking achter