Aroma ijssalon

Aroma ijssalon

Ambachtelijk ijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Aroma IJssalon, een verleidelijke oase in Krk, nodigt bezoekers uit voor een onweerstaanbare ervaring van handgemaakt ijs van de hoogste kwaliteit. Hier wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om een smaaksensatie te creëren die de zintuigen betovert.

Het ambachtelijke ijs, met liefde bereid, belooft niet alleen verfrissing, maar ook een verrukkelijke reis voor de smaakpapillen. Elk smaakvol detail wordt met precisie samengevoegd, resulterend in een assortiment van overheerlijke ijssmaken die de diversiteit van Aroma IJssalon benadrukken. Ze hebben ook een enorm breed assortiment dus voor ieder wat wils.

Voor degenen met dieetbeperkingen biedt Aroma IJssalon een extra reden om te genieten. Al het ijs is glutenvrij, waardoor het een inclusieve en smaakvolle traktatie is voor iedereen, ongeacht hun voedingsvoorkeuren. Daarnaast hebben ze ook een groot assortiment aan vegan ijs.

Kortom, Aroma IJssalon in Krk staat garant voor een heerlijke ervaring, waarbij handgemaakt ijs, bereid met alleen de beste ingrediënten, een onvergetelijk genot wordt voor elke zoetekauw.

Wij hebben enorm genoten van het ijsje, zelfs zo erg dat ik gewoon helemaal vergeten ben er een foto van te maken😊. Het is overigens een keten, dus je kan ze op meerdere plekken in Kroatië vinden.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Laat een opmerking achter