Waterglijbanen in Punat

Waterglijbanen in Punat

Glij plezier!

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Net zoals in Baska, zijn er ook waterglijbanen in Punat aan het strand. Hoewel het er hier twee zijn in plaats van drie, doet dat absoluut geen afbreuk aan de plezierfactor. Net als in Baska, werkt het systeem hier met muntjes. Koop een aantal muntjes en gebruik ze om de trap naar boven te beklimmen voordat je naar beneden glijdt. aast de glijbanen ligt een cafeetje waar je lekker een drankje kan drinken terwijl de kids heerlijk van de glijbanen af sjezen. En ja, ouders mogen ook gerust een ritje wagen!

Een bijzonder aantrekkelijk kenmerk voor gezinnen met zowel oudere als jongere kinderen is het kleine peuterbadje bij het café. Terwijl de kleintjes in het water spetteren, kunnen ouders rustig genieten van hun wijntje of biertje. Deze slimme combinatie van waterpret, ontspanning en toezicht maakt het strand van Punat tot een uitstekende keuze voor gezinnen.

Bovendien liggen de glijbanen praktisch tegenover een onderwaterpark, waardoor het eenvoudig is om deze twee activiteiten te combineren voor een dag vol avontuur. Als je iets verder langs de kustlijn loopt, ligt er een grotere speeltuin en een avondkermis. De kust van Punat biedt dus een breed scala aan recreatieve mogelijkheden, van waterpret tot speeltuinen en avondamusement. Of je nu geniet van de waterglijbanen, ontspant bij het café, of deelneemt aan de avondkermis, Punat heeft voor elk wat wils op zijn charmante strand.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Waterglijbanen in Punat

Laat een opmerking achter