Falkensteiner Hotel

Falkensteiner Hotel

Luxe en kinderplezier in 1

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Falkensteiner Hotel in Punat is een betoverend toevluchtsoord voor gezinnen, waar het comfort van een luxueus verblijf hand in hand gaat met kindvriendelijke voorzieningen. Gelegen aan de prachtige kust van Punat, biedt het hotel niet alleen een adembenemend uitzicht op de zee, maar ook directe toegang tot het strand. Hier is heel veel te doen, zoals toffe grote waterglijbanen, een kermis, een onderwaterpark en een grote speeltuin.

Het hotel heeft ruime en goed uitgeruste familiekamers voor 4 of 5 personen, waardoor ouders en kinderen samen van een ontspannen verblijf kunnen genieten. De kindvriendelijke sfeer wordt versterkt door de Falky-landclub, een speciale zone vol leuke activiteiten en animaties voor de kleintjes. Hier kunnen kinderen nieuwe vrienden maken en zich vermaken terwijl ouders genieten van wat welverdiende ontspanning.

Het buitenzwembad van het hotel is een populaire plek voor zowel kinderen als volwassenen. De kleintjes kunnen in het aparte kinderzwembad spelen en de groten kunnen van de glijbaan sjezen. En ondertussen kunnen de ouders ontspannen op de ligstoelen en genieten van de zon. Het hotel biedt ook diverse sportfaciliteiten, zodat gezinnen samen leuke en actieve momenten kunnen beleven.

Wat het Falkensteiner Hotel in Punat extra speciaal maakt, is het gastronomische aanbod. Het restaurant serveert heerlijke gerechten, waaronder speciale kindermenu’s, zodat zelfs de jongste fijnproevers kunnen genieten van culinaire lekkernijen.

Al met al biedt het Falkensteiner Hotel in Punat een ideale mix van luxe, comfort en kindvriendelijke faciliteiten. Hier kunnen gezinnen genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring aan de prachtige Adriatische kust.

Hier kun je je kamer boeken. In de zomer periode geldt een minimum verblijf van 3 nachten.

Zelf geweest:  wel langs gelopen en toen waren er overal kinderactiviteiten bezig

Hotel Falkenstein Punat met kinderen Hotel Falkenstein Punat met kinderenHotel Falkenstein Punat met kinderen Hotel Falkenstein Punat met kinderen

Laat een opmerking achter