Lazy Lemon

Lazy Lemon

Ontspannen Eten en Spelen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Lazy Lemon in Heerenveen is een plek waar genieten en beleving hand in hand gaan. Zodra je binnenkomt, voel je de mix van luxe en een ongedwongen straatgevoel. Dit wordt direct duidelijk door de prettige glimlach van het personeel, de comfortabele zitplekken en de gave muziek die door de ruimte klinkt. Het geheel wordt compleet met de heerlijke gerechten van de all-day kaart.

Bij Lazy Lemon kun je de hele dag door terecht: van een uitgebreid ontbijt tot een ontspannen diner. De menukaart neemt je mee op een culinaire reis door de sloppenwijken van Mexico tot de straten van Bangkok. Het eten is puur en wordt geserveerd in een industriële sfeer waar kwaliteit en comfort voorop staan.

Een van de leukste aspecten van Lazy Lemon is de mogelijkheid om ouderwetse gezelschapsspellen te spelen met vrienden. Even geen mobiele telefoons, maar gewoon gezellig samenzijn. Voor kinderen is er een speciale hoek waar ze kunnen spelen, en de kindvriendelijke menukaart zorgt ervoor dat ook zij volop kunnen genieten.

Shared dining is hier een echte aanrader. Kun je geen keuze maken van de uitgebreide all-day kaart? Geen probleem! Kies samen een combinatie van gerechten of laat je verrassen door de chef. Het resultaat is altijd een heerlijke en relaxte eetervaring.

Lazy Lemon is meer dan alleen een restaurant; het is een plek om te ontspannen en te genieten van goed eten en goed gezelschap. Of je nu komt voor een kop koffie, een spelletje, of een uitgebreide maaltijd, bij Lazy Lemon voel je je altijd welkom.

Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen Lazy Lemon Heerenveen

Laat een opmerking achter