Camping Pila

Camping Pila

Kamperen bijna op het strand

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Camping Pila, gelegen aan het prachtige strand van Punat, biedt een unieke vakantie-ervaring. Volgens de reviews schijnt het niet de meest rustige plek te zijn, vooral met de aanwezigheid van veel Sloveense gasten, maar de directe toegang tot het strand en de nabijheid van voorzieningen maken het een ideale locatie voor gezinnen. De activiteiten op de camping en het schilderachtige uitzicht op zee voegen een speciale charme toe, ondanks de soms drukke atmosfeer. Zeker als je direct aan het strand zit!

Volgens de reviews schijnt het ook niet een mega schone camping te zijn, maar vanuit hier kun je wel makkelijk naar alle activiteiten die Punat en het strand te bieden heeft, zoals het onderwaterpark, de kermis of de speeltuin. Bovendien kun je er massages nemen. Locatie dus echt top! Camping zelf valt wat tegen.

Kortom, Camping Pila biedt een unieke mix van levendigheid en ideale locatie, waardoor het een plek is waar gezinnen van zowel de levendige sfeer als de natuurlijke schoonheid kunnen genieten. De camping kun je hier boeken.

Zelf geweest:  Niet op de camping gestaan, wel langs gelopen

Fotos zijn genomen vanaf het strand.

Camping Pila met kinderen Camping Pila met kinderen

 

Laat een opmerking achter