Frequently Asked Questions

Wat is een hotspot?

Een hotspot is een restaurant, hotel, museum, binnen activiteit, buitenactiviteit, speeltuin, zwembad, strand, pretpark, dierentuin, of wandelroute waar je echt met je kids naar toe moet. Per stad heb je dus een hele reeks aan hotspots.

Heeft Kids Go Travel alle hotspots zelf bezocht?

Natuurlijk doen we onze uiterste best om alle hotspots zelf te bezoeken, maar aangezien er zoveel hotspots op de site staan is het tot nu toe nog onmogelijk voor ons om ze allemaal zelf te bezoeken. In iedere hotspot geef ik aan of we er zelf zijn geweest, en wat ik er zelf van vond en wat de kids ervan vonden. Maar dat kan ook een tijd terug zijn en dingen veranderen snel, dus het kan zijn dat ze dat ene leuke speelhoekje niet mee hebben, of dat ze de kinderkaart niet meer hebben. Check daarom altijd even de website van de hotspot voor je ergens heen gaat. Als je nou zelf een leuke hotspot bezocht hebt die nog niet op de site staat, laat het me dan vooral weten!

Als ik een maatwerkreis aanvraag, wordt alles dan voor me geboekt?

Als je een maatwerkreis aanvraagt dan maak ik een reisplan voor je op basis van jullie wensen, en geef per locatie meerdere opties voor accommodaties. Deze kun je dan zelf bekijken en boeken welke je het leukste lijkt. Uiteraard zitten er handige links bij om direct alles te kunnen boeken. Op het moment dat je de reis van mij ontvangt zijn alle accommodaties nog beschikbaar maar als je te lang wacht kan het natuurlijk zijn dat sommige plekjes al weg zijn. Wacht dus niet te lang met de knoop doorhakken. Daarnaast geef ik allemaal leuke tips waar je naar toe kan vanuit de verschillende accomodaties, dus allerlei hotspots die daar in de buurt liggen.

Wat zijn de prijscategorieen van restaurants waar in de hotspots mee wordt gewerkt?

In de hotspots wordt door middel van muntstapeltjes aangegeven in welke prijs categorie het eten valt. Er wordt altijd gekeken naar enkel een hoofdgerecht.

1 muntstapel <10

2 muntstapels = 12,5-15

3 muntstapels = 15-20

4 muntstapels  = 20-25

5 munt stapels > 25

Waar komen de ratings vandaan?

De ratings die onderaan bij een hotspot staan met een link erbij zijn allemaal Google ratings. Als je op de link Ratings & Reviews klikt dan kun je op de Google pagina de reviews lezen. Als ik zelf op een hotspot ben geweest geef ik ook altijd mijn eigen rating onderaan het stukje tekst. En ook de rating van mijn kids. Als je regelmatig op de website kijkt dan krijg je dus wel een idee of onze meningen overeen komen of niet.

Is alle informatie altijd 100% accuraat?

We proberen de website altijd zo up to date mogelijk te houden maar het is zeker verstandig om altijd nog even op de website van de hotspot te kijken voor de meest actuele informatie. Met name openingstijden en prijzen veranderen zeer regelmatig. 1 keer per jaar lopen we alle informatie na maar natuurlijk kan er tussentijds ook het een en ander veranderen. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan de informatie die op deze website gegeven wordt.

Waarom moet ik betalen voor content die vast ook ergens anders gratis op internet staat?

In het maken en onderhouden van deze website gaan ontzettend veel uren zitten. Het voordeel van deze site ten opzichte van andere reiswebsites is dat je hier echt alle informatie bij elkaar hebt staan. Veel andere reisblogs en reiswebsites geven informatie over de hotspots waar ze zelf zijn geweest maar daar vind je niet 50 verschillende hotspots per stad. Dit betekent dus dat je een lange tijd bezig bent met online zoeken. Dat werk nemen wij je uit handen door hier alles voor je te verzamelen. Tegen een kleine bijdrage kunnen wij de site onderhouden en ervoor kan zorgen dat jij altijd toegang hebt tot de leukste hotspots.

Als ik op de link van Ratings en Reviews klik dan krijg ik geen reviews te zien

Bij bijna iedere hotspot staat er een rating en een link. Als je op de link klikt zou je normaal gezien naar een Google pagina moeten gaan waar alle Google reviews over die hotspot staan. Helaas gebeurt dit niet altijd. Dit heeft er dan mee te maken dat de je waarschijnlijk je pop ups blokkeert. De link wordt namelijk geopend in een pop up. In dit geval kom je op een pagina waar je op Google zoekt naar reviews. Je zult dus even de instellingen aan moeten passen zodat reviews toegestaan worden. Hiervoor kun je het beste even zoeken op Google want dat verschilt per internet browser.