Underwaterpark Punat

Underwaterpark Punat

verken de onderwaterwereld op een andere manier

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Underwaterpark in Punat (de officiële naam is Podvodni Park Punat) biedt een buitengewone ervaring waarbij je met een ouderwetse duikhelm een wandeling maakt over de zeebodem. Onder begeleiding van een deskundige gids, ontvouwt zich een betoverende wereld waar je niet alleen ziet, maar ook voelt.

Tijdens de wandeling krijg je de kans om een zeester op je handen te houden en vissen te voeren, die overigens wel hele scherpe tanden hebben 🐟😬. We begrepen in eerste instantie al niet waarom die vissen toch de hele tijd om ons heen zwommen…

Hoewel de officieel aanbevolen leeftijd vanaf 8 jaar is, kijken ze meer naar de lengte en het comfort van het kind. Zo mocht zelfs onze 5-jarige zoon deelnemen. Zijn zus ging als eerste het water in en kreeg de helm op. Deze is echter heel zwaar en drukt flink op de schouders. Dat in combinatie met dat ze het ook wel best spannend vond, maakte dat ze het niet gedaan heeft. Met als gevolg dat haar broertje het toch ook te spannend vond. Na ons kwam echter een gezien met 2 meiden van een jaar of 8 en die gingen wel mee.

De duikhelm biedt een unieke ervaring terwijl je de pracht van de onderwaterwereld ontdekt. Het avontuur duurt ongeveer een half uur, waarin de gids je meeneemt op een ontdekkingstocht vol fascinerende zeeleven en kleurrijke koralen.

Hoewel het Underwaterpark op het eerste gezicht klein lijkt, is de ervaring groots. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke en gedenkwaardige ervaring, is een wandeling door het Underwaterpark in Punat absoluut een aanrader. Het park ligt midden op het strand dus perfect te combineren met een dagje strand in Punat. Zeker omdat er hier veel leuke activiteiten zijn.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: een dikke 5 (uit 5)

Underwaterpark Punat Underwaterpark Punat

Laat een opmerking achter