Baska stad

Baska stad

Gezellig stadje aan de boulevard

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Baska stad, gelegen aan de prachtige kust van het eiland Krk, is een leuke bestemming waar gezelligheid en kindvriendelijke charme hand in hand gaan. De sfeervolle boulevard langs de kustlijn is heeft leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes.

Langs de boulevard vinden gezinnen een kleurrijke mix van boetiekjes, souvenirwinkels en ijssalons die kinderen zeker zullen bekoren. De gevarieerde eetgelegenheden bieden niet alleen heerlijke lokale gerechten, maar ook een ontspannen. Je kan genieten van smakelijke maaltijden met een prachtig uitzicht op zee.

De restaurantjes direct aan het strand voegen een extra dimensie toe aan de ervaring. Met de zachte bries van de zee en het geluid van kabbelende golven op de achtergrond, wordt elke maaltijd een betoverend moment. Kinderen kunnen hun voetjes in het zand laten zakken terwijl ze genieten van kindvriendelijke menu’s en de speelse ambiance.

Baska stad is niet alleen een feest voor de zintuigen, maar ook een centrale hub voor spannende activiteiten. Vanuit hier kunnen gezinnen gemakkelijk boottochten regelen om de omliggende eilanden te verkennen. Deze avontuurlijke mogelijkheden voegen een extra dosis opwinding toe aan het verblijf, waardoor Baska stad de perfecte uitvalsbasis is voor gezinnen die willen genieten van een onvergetelijke vakantie aan zee. Vanuit camping Baska Beach loop je in ongeveer 20 minuten naar de haven van Baska stad. Dit is een leuke wandeling langs het strand en over de boulevard. Lopen is ook voor beter dan met de auto, want er zijn weinig parkeerplaatsen vanwaar je ook nog een stuk moet lopen en die kosten veel geld (20-25€ voor een dag).

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Baska stad Krk Baska stad Krk Baska stad Krk Baska stad Krk

  • adres

    Baska stad, Krk

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

Laat een opmerking achter