Restaurant Bocoon

Restaurant Bocoon

Eten met mooi uitzicht

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Bocoon in Punat is een ideale culinaire bestemming voor gezinnen, gekenmerkt door een ontspannen sfeer, adembenemend uitzicht op zonsondergangen en een charmante locatie bij het haventje. Voor gezinnen met kinderen biedt het restaurant een gevarieerd menu met smakelijke gerechten, waaronder kindvriendelijke opties. De informele ambiance zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen terwijl ze genieten van een heerlijke maaltijd.

Het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang voegt een vleugje magie toe aan de eetervaring, waardoor het diner bij Restaurant Bocoon extra bijzonder wordt. De kleuren van de ondergaande zon schilderen de hemel terwijl gezinnen samen van hun maaltijd genieten.

De ligging bij het haventje draagt ook bij aan de charme van het restaurant. Kinderen kunnen gefascineerd raken door de activiteiten in de haven, zoals boten die aanmeren of vertrekken. Het creëert een levendige en boeiende omgeving voor jonge ontdekkingsreizigers.

Vanuit het strand waar de meeste activiteiten zijn is het ongeveer 15 minuten lopen. Maar onderweg kom je dan wel langs een speeltuin en de kermis, dus een prima stop voor wat vermaak.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Restaurant Bocoon Punat Restaurant Bocoon Punat

Laat een opmerking achter