Restaurant Varadero

Restaurant Varadero

relaxte beach bar

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Varadero aan het strand van Baska Beach omarmt gasten met een onvergetelijke combinatie van smaak en idyllische omgeving. De prachtige ligging direct aan het strand biedt de mogelijkheid om te genieten van de rustgevende geluiden van de zee terwijl je heerlijk zit te borrelen of eten. De kids kunnen lekker op het strand spelen, of steentjes in het water gooien.

Wat betreft het eten, het zijn geen hoogstaande culinaire gerechten maar gewoon lekker en toegankelijk eten. Wat zeker met kinderen altijd erg fijn is. Pizza, burgers, salades, dat gaat er altijd wel in. Je kunt er ook ontbijten en lunchen. Ontbijt is ook zeker een aanrader.

De betoverende zonsondergangen vormen een speciaal hoogtepunt van de eetervaring bij Varadero. Terwijl de zon langzaam ondergaat, kleurt de lucht in warme tinten, waardoor een romantische en ontspannen sfeer ontstaat die de maaltijd nog specialer maakt. Zeker met de mooie schilderachtige omgeving.

Wat betreft zitplaatsen biedt Restaurant Varadero diverse mogelijkheden voor ontspanning. Fijne bankjes en stoelen, evenals hoge tafels, creëren een gevarieerde omgeving waar gasten comfortabel kunnen genieten van hun maaltijd. Deze relaxte plekjes dragen bij aan de algehele charme van het restaurant en nodigen uit tot ontspannen diners met vrienden en familie.

Vanaf de camping loop je er makkelijk heen aangezien het een van de eerste restaurants is die je tegenkomt op de boulevard.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Varadero Baska Beach Varadero Baska Beach Varadero Baska Beach

Laat een opmerking achter