Ziplinen

Ziplinen

Zweven over de bergtoppen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het ziplinen boven op de bergen bij Baska biedt een opwindende en avontuurlijke ervaring voor het hele gezin. Terwijl je hoog boven de prachtige omgeving zweeft, geniet je van een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Adriatische Zee en het betoverende landschap van Krk.

Dit avontuurlijke uitje is niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor oudere kinderen die op zoek zijn naar spanning. Het ziplinen biedt een mix van opwinding en natuurlijke schoonheid. Dit is een unieke gelegenheid is om het eiland vanuit een ander perspectief te ervaren. De activiteit duurt bij elkaar 2 uur. In totaal leg je 2000 meter aan zipline af, verdeeld over 8 lijnen. Je gaat soms wel met een snelheid van 80 km per uur! Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig gaan, onder de 12 jaar ga je samen met een instructeur.

De zipline-ervaring boven op de bergen bij Baska belooft niet alleen sensatie en adrenaline, maar ook de mogelijkheid om samen met het gezin te genieten van het prachtige panorama van Krk.

En als je het toch wat spannend vindt maar wel van het mooie uitzicht wilt genieten dan kun je ook gewoon naar het startpunt gaan. Vanuit daar heb je al een prachtig uitzicht.

Zelf geweest:  Alleen bij het startpunt.

Ziplinen Krk Ziplinen Krk Ziplinen Krk Ziplinen Krk

Laat een opmerking achter