Flower sticks

Flower sticks

Oefen je acrobaten vaardigheden

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Trg Kamplin, het bruisende plein in het hart van Krk, biedt niet alleen een gezellige ambiance maar ook de mogelijkheid voor bezoekers, jong en oud, om hun vaardigheden op een speelse manier te ontwikkelen. Het plein staat bekend als een ontmoetingsplek waar enthousiaste experts langskomen om bezoekers de kunst van het flower sticks-gebruik te leren. Ze bieden deskundige begeleiding en uitleg, waardoor het plein een leerzame en vermakelijke ruimte wordt.

Voor degenen die geïnspireerd raken door het jongleren met flower sticks, is er de mogelijkheid om een eigen setje aan te schaffen. Zo kun je de geleerde vaardigheden zelf nog oefenen en verbeteren. Het plein wordt zo een levendige plek waar mensen samenkomen, nieuwe talenten ontdekken en genieten van de speelse atmosfeer.

Aan de overkant van het plein biedt Krk nog een spannende activiteit – boogschieten. Bezoekers kunnen hun boogschietvaardigheden testen en verder ontwikkelen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Deze toevoeging maakt het plein een veelzijdige plek waar zowel jong als oud een scala aan activiteiten kan ervaren.

In het begin vonden onze kinderen het nog wel een beetje spannend om mee te doen. Maar uiteindelijk hebben ze toch de stokjes gepakt en zijn ze gaan oefenen. Toen waren ze er niet meer weg te krijgen!

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Flower sticks Krk Flower sticks Krk Flower sticks Krk Flower sticks Krk Flower sticks Krk

Laat een opmerking achter