Big Marlin Onderzeeër

Big Marlin Onderzeeër

Diep in de zee

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Big Marlin onderzeeër, vertrekkend vanuit Krk, biedt een unieke onderwaterervaring die zowel fascinerend als avontuurlijk is, vooral voor gezinnen met kinderen. Deze onderzeeër neemt je mee op een ontdekkingsreis door de betoverende onderwaterwereld van de Adriatische Zee.

Voor kinderen is het een leuke manier om het zeeleven in zijn natuurlijke habitat te aanschouwen, terwijl ze veilig en comfortabel vanuit de onderzeeër kunnen genieten. De grote patrijspoorten bieden een indrukwekkend zicht op kleurrijke vissen, koralen en andere mariene wonderen. Maar stel je er niet te veel van voor. Je ziet zeker wel wat vissen maar het is niet zo dat je 45 min lang alleen maar mooie gekleurde vissen ziet.

Als je onderin de Submarine zit dan staan er foldertjes en op die folders kun je zien wat je allemaal gaat zien. Zeker handig om die er even bij te pakken want anders kun je nog weleens wat missen. Zo ga je onder andere langs een wrak schip en een schatkist.

Een extra magisch tintje aan deze onderzeeërervaring is de aanwezigheid van een echte zeemeermin die langszwemt. Deze sprookjesachtige ontmoeting voegt een speels en betoverend element toe aan de reis, waardoor de verbeelding van kinderen wordt aangewakkerd.Dit vonden onze kinderen toch wel het hoogtepunt van de trip.

De Big Marlin onderzeeër doet er ongeveer 45 min over. Het is leuk om bij vertrek op het dek te beginnen want dan kun je mooi over Krk uitkijken.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 3,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Big Marlin Onderzeeër Big Marlin Onderzeeër Big Marlin Onderzeeër Big Marlin Onderzeeër  Big Marlin Onderzeeër Big Marlin Onderzeeër Big Marlin Onderzeeër Big Marlin Onderzeeër

Laat een opmerking achter