Boogschieten

Boogschieten

Schieten maar!

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Op plein Trg Kamplin in Krk kunnen gezinnen genieten van een gevarieerde en vermakelijke ervaring, waar zowel jong als oud zich kunnen vermaken. Het boogschieten, een van de activiteiten op het plein, is speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor kinderen, zelfs de kleintjes van 5 jaar en ouder. We hadden nooit gedacht dat onze zoon het ook mocht doen maar dat was geen enkel probleem. Kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze traditionele sport onder de begeleiding van ervaren instructeurs. Het lichte boogschiet materiaal speciaal voor kinderen en de deskundige begeleiding maken het een veilige en plezierige activiteit voor kinderen.

Het is allemaal heel laagdrempelig. Je betaalt iets van €3,- voor 3 pijlen, dus dat is wel te overzien. Heel leuk om gewoon even tussendoor te doen.

Tegenover het boogschieten biedt het plein ook de mogelijkheid om met flower sticks te oefenen, waardoor je verschillende vaardigheden en activiteiten kan combineren. De levendige en speelse sfeer op het plein maakt het een ideale plek waar kinderen niet alleen nieuwe dingen kunnen leren, maar ook plezier kunnen hebben met diverse recreatieve activiteiten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Boogschieten Krk Boogschieten Krk

Laat een opmerking achter