Pizzeria Gospoja

Pizzeria Gospoja

Heerlijke pizza's en mooi uitzicht

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Pizzeria Gospoja, gelegen in het pittoreske Vrbnik, is niet alleen een culinaire bestemming voor volwassenen maar ook een leuke eetgelegenheid voor gezinnen met kinderen. Het gezellige restaurant biedt een ontspannen sfeer. Daarnaast heeft het een gevarieerd menu dat perfect is afgestemd op de smaak van jonge gasten.

Met kindvriendelijke opties op het menu zorgt Pizzeria Gospoja ervoor dat ook de kleine eters tevreden zullen zijn. Het vriendelijke personeel draagt bij aan de gastvrije ambiance, waardoor gezinnen kunnen genieten van een ontspannen eetervaring. Hoewel het personeel niet altijd even snel was. Maar het was ook wel erg druk toen wij er waren. De pizza’s voor volwassenen zijn echt even wat anders dan wat je bij de meeste pizzeria’s tegenkomt dus dat maakt het echt leuk.

Het ligt mooi. Vrbnik ligt hoog en vanuit het terras kijk je uit over het mooie blauwe water van de Adriatische zee.

Naast hartige maaltijden kunnen kinderen en volwassenen genieten van heerlijke ijsjes, waardoor het diner bij Pizzeria Gospoja een complete culinaire reis wordt. Met de combinatie van smakelijke gerechten, een gezellige sfeer en lekkere ijsjes, is Pizzeria Gospoja een aantrekkelijke keuze voor gezinnen die willen genieten van lekker eten in Vrbnik.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Pizzeria Gospoja Vrbnik  Pizzeria Gospoja Vrbnik Vbrnik met kinderen

Laat een opmerking achter