Waterglijbanen

Waterglijbanen

3 keer glij plezier

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Baska Beach staat niet alleen bekend om zijn mooie camping, maar ook om de drie superleuke waterglijbanen die het strand extra gezellig maken. Deze glijbanen, die je voor een klein bedrag kunt uitproberen, zorgen voor veel plezier op zonnige dagen. Ze staan handig aan de rand van het heldere blauwe water, waardoor iedereen zin krijgt in een spetterend avontuur.

Je hoort de vrolijke geluiden van kinderen en hun enthousiaste kreten terwijl ze snel de glijbanen opklimmen, klaar om met veel plezier naar beneden te glijden. Er ontstaan zelfs leuke wedstrijdjes tussen vrienden en families om te zien wie het eerst in het verfrissende water plonst.

De waterglijbanen voegen een speels tintje toe aan het ontspannen Baska-strand, waar je kunt genieten van de zon, de zee en de gezellige sfeer. Terwijl de kinderen plezier hebben met hun wateravonturen, kunnen ouders lekker relaxen op het kiezelstrand, genietend van het kijken naar de spelende kinderen en het rustgevende geluid van de golven.

Je koopt gewoon muntjes en als je van de glijbaan af wilt stop je een muntje in de bak voordat je de trap op gaat en kun je glijden. Je kan dus voor meerdere dagen muntjes kopen. Hoe meer muntjes je koopt hoe goedkoper het is. Let op: wij dachten dat de glijbanen bij de camping horen maar dat is niet zo. Dit wordt gerund door een aparte organisatie.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5 (uit 5,0)

Waterglijbanen strand Baska Krk

Waterglijbanen strand Baska Krk Waterglijbanen strand Baska Krk

Laat een opmerking achter