Baska Beach Camping

Baska Beach Camping

Mooie en relaxte camping

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Baska Beach Camping op het eiland Krk is een geweldige bestemming voor gezinnen. De camping heeft kampeerplekken voor tenten en caravans, maar je kan er ook stacaravans huren. Wij hadden de comfortabele Marena Premium Camping Home gehuurd. Het is een hele mooie stacaravan met twee slaapkamers en eigen badkamers met ook een mooi groot terras omringd door bloemen. Als je meer privacy wilt (ondanks dat de caravans best ver uit elkaar liggen) kun je de witte gordijnen rondom je terras dicht doen.

Het zwembad van Baska Beach Camping, hoewel niet heel groot, is een hit voor de kinderen dankzij de twee glijbanen. Onze kinderen deden continu een wedstrijdje wie het eerste beneden is. Daarnaast is er een rustig zwembad en een café bij het zwembad voor ontbijt, lunch of gewoon en lekker drankje. Voor de kleintjes is er de Kids Club met diverse activiteiten en een avondprogramma, waaronder een kinderdisco.

Vanaf de stacaravans loop je in 5 minuten naar het strand, een charmant kiezelstrand met gezellige eetgelegenheden. Hier vind je voor extra waterpret drie grote waterglijbanen (wel betaald, per keer dat je van een glijbaan af gaat). Ondanks dat de camping niet enorm is, met 440 kampeerplaatsen en 178 stacaravans, is het groot genoeg voor een gezellige sfeer, waar kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken en ouders kunnen genieten van ontspannen momenten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Baska Beach Camping Krk met kinderen Baska Beach Camping Krk met kinderen Baska Beach Camping Krk met kinderen Baska Beach Camping Krk met kinderenBaska Beach Camping Krk met kinderen Baska Beach Camping Krk met kinderen

Laat een opmerking achter