WALEUK

WALEUK

Speelplezier en ontspanning in Waalwijk

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een plek waar ontspanning, vermaak en speelplezier samenkomen, dan is WALEUK Recreatie- en Speelboerderij in Waalwijk de perfecte bestemming. Gelegen in de prachtige polder, biedt Waleuk een geweldige ervaring voor jong en oud, binnen en buiten.

WALEUK is ideaal voor zowel groepen als dagjesmensen, fietsers en wandelaars. Het boerderijterras met horeca serveert heerlijke streekproducten, en de nieuwe speelschuur biedt volop vertier. Kinderen kunnen zich uitleven op boomstamklim- en klautertoestellen, spelen met waterbakken en zelfs op zoek gaan naar mini “goudklompjes” in het zand. Daarnaast is er een knutselhok waar de kleintjes creatief aan de slag kunnen met timmeren en verven.

Buiten biedt WALEUK een natuurspeeltuin met diverse kabel- en glijbanen, speeltoestellen, een enorme zandbak en een airtrampoline. Extra activiteiten zoals de 18-holes midgetgolfbaan en het grootste maïsdoolhof met een educatief tintje maken het nog leuker. Ook kun je hier ontspannen met een potje jeu de boules.

WALEUK is een uitstekende locatie voor (kinder)feestjes, uitjes, meetings of vergaderingen met familie, vrienden, teams, collega’s, scholen, BSO’s of verenigingen. De sfeervolle ontvangstruimte “De Jongensstal” biedt een fijne plek om binnen te zitten, uitgerust met airco voor de zomermaanden. De horeca serveert van alles, van koffie en thee tot pannenkoeken, friet, snacks, BBQ en buffetten.

Naast het speelplezier is WALEUK ook een buffelfarm met een “Fien & Teun” SVR-minicamping. Het terrein is omgetoverd in een leuk, leerzaam boerderij-thema waar kinderen kunnen speuren, puzzels oplossen, verhalen luisteren en kleurplaten maken.

Met mooie wandel- en fietsroutes, nabijgelegen bezienswaardigheden en pretparken is er genoeg te beleven. Kom, beleef en geniet van WALEUK in Waalwijk!

Zelf geweest:

Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk

Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk Waleuk Waalwijk

Laat een opmerking achter