Beekse Bergen

Beekse Bergen

Op safari in Nederland

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Een van de tofste dierenparken in Nederland is volgens ons toch wel Beekse Bergen. Zeker als je hier overnacht is het echt een beleving voor de kids. Je hebt hier echt een beetje het gevoel alsof je in Afrika bent en op safari gaat. Als je hier blijft overnachten kun je kiezen of je in het Safarihotel of Safari resort wil verblijven. Beide hebben zicht op de savanne waar je ‘s ochtends wakker wordt met giraffen, neushoorns en struisvogels voor de deur. Of je kan verblijven in het Lake resort waarbij je uitzicht hebt over het Victoria meer.

Natuurlijk kun je ook een dagje naar de Beekse Bergen gaan zonder overnachting. Er is van alles te beleven. Zo kun je met je auto op safari waarbij je door een groot park rijdt waar de wilde dieren los rondlopen. Je kan dus zomaar oog in oog met een leeuw komen te staan, of likt de giraffe je dak even schoon! Uiteraard dien je ten alle tijden in de auto te blijven met ramen en deuren dicht! Mocht je geen auto hebben, dan kan je ook met een bus. Je kan ook rondlopen langs allerlei dieren. Natuurlijk zitten er dan wel hekken tussen. Overal hebben ze leuke speeltuintjes waar je even een tussenstop kan maken om te spelen. Daarnaast kun je ook nog met de boot waarbij je vanaf het water ook allerlei dieren ziet. Als je een dagje naar Beekse Bergen wilt gaan kun je hier je tickets kopen.

Als je wel blijft overnachten kun je gebruik maken van het zwembad. Er is er 1 bij het Safari resort en 1 bij het Lake resort. Op beide parken zijn ook binnenspeeltuinen. En je kan er een lekker hapje eten in een van de restaurants. Als je wilt blijven overnachten kun je hier je tickets boeken. Als je alleen een dagje naar het park wilt, kun je hier je tickets boeken.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Beekse Bergen Savanne Beekse Bergen Park Beekse Bergen Park Beekse Bergen Park Beekse Bergen Savanne Beekse Bergen Savanne Beekse Bergen Savanne Beekse Bergen speeltuin Beekse Bergen zwembad 2 Beekse Bergen zwembad

Laat een opmerking achter