Restaurant de Financiën

Restaurant de Financiën

Familieplezier en Pannenkoeken in Brabant

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een perfect dagje uit in het hart van Midden-Brabant, omringd door de natuur en dichtbij attracties zoals de Efteling, Tilburg en de Loonse en Drunense Duinen, dan is Pannenkoeken restaurant De Financiën een echte aanrader. Hier kun je niet alleen genieten van overheerlijke pannenkoeken, maar ook van een gezellige lunch of een ontspannen borrel.

Wat echt bijzonder is aan De Financiën, is dat het niet alleen een restaurant is. Het is ook een plek waar je actief kunt zijn. Een rondje midgetgolf op hun baan is een leuke manier om de maaltijd te combineren met wat sportieve actie. En voor de kinderen? Die zullen zich geen moment vervelen dankzij de uitgebreide speelmogelijkheden.

De grote buitenspeeltuin van het restaurant is een paradijs voor elk kind. Met allerlei speeltoestellen van schommels tot glijbanen, is er voor ieder wat wils. Het mooiste is dat je als ouder vanaf het terras goed zicht hebt op de speeltuin, zodat je in alle rust kunt ontspannen terwijl de kinderen veilig spelen. Mocht het weer tegenzitten, dan biedt restaurant De Financiën ook een fantastische binnenspeeltuin. Deze indoor speelplek heeft een speelhuis dat maar liefst drie verdiepingen telt, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Kortom, bij Pannenkoekenrestaurant De Financiën in Brabant vind je de perfecte mix van lekker eten, ontspanning en plezier voor het hele gezin.

Zelf geweest:

Restaurant de Financien Restaurant de FinancienRestaurant de Financien Restaurant de Financien

Laat een opmerking achter