Koeckers

Koeckers

Gezellig pannenkoeken eten met kids

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Pannenkoekenhuis Koeckers heeft twee vestigingen: één in Zundert en één in Den Hout. Beide locaties zijn perfect voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. In Zundert kunnen kinderen zowel binnen als buiten spelen. De speeltuin buiten is voorzien van trampolines, glijbanen, een klimrek en nog veel meer.

De vestiging in Den Hout biedt zelfs nog meer speelplezier. Binnen is er een avontuurlijke speelgrot met een glijbaan, een bioscoop, klim- en klautertoestellen en spelletjes. Buiten vind je een grote speeltuin met airtampolines, schommels, een muziekboog, een kabelbaan en diverse glijbanen. Het restaurant in Den Hout ligt aan de Bredaseweg tussen Rijsbergen en Zundert en staat bekend om zijn heerlijke pannenkoeken.

Beide vestigingen van Pannenkoekenhuis Koeckers bieden een unieke beleving. Het restaurant is ingedeeld in verschillende themaruimtes, waardoor zelfs een bezoek aan het toilet een leuke ervaring is. Of je nu binnen zit of op het terras, je kunt altijd genieten van de gezellige sfeer en het heerlijke eten. Voor kinderen zijn er speciale binnenspeelruimtes en fantastische buitenspeeltuinen.

In Den Hout kun je ook kiezen voor leuke outdooractiviteiten, zoals midgetgolf, koekjes bakken, fietsen door de natuur of een steptocht. Dit maakt Pannenkoekenhuis Koeckers een ideale plek voor feestjes, teamuitjes of groepsactiviteiten.

Het restaurant biedt kwaliteit, service, gastvrijheid en gezelligheid, en zorgt ervoor dat zowel kinderen als volwassenen een unieke ervaring hebben. Kom langs en geniet van de lekkerste pannenkoeken in Zundert en Den Hout, en beleef een geslaagd dagje uit met het hele gezin.

Zelf geweest:

Pannenkoekenhuis Koeckers Pannenkoekenhuis Koeckers Pannenkoekenhuis Koeckers Pannenkoekenhuis Koeckers

 • Adres

  Ruiterspoor 71, 4911 BA Den Hout & Bredaseweg 43, 4882 DD Zundert

 • Leeftijd

  Alle leeftijden

 • Rating & Review

  4.3

  Bekijk ratings & Reviews

 • Kun je er luiers verschonen?

 • Hebben ze er een magnetron?

 • Prijscategorie

  Lunch -

  Dinner -

 • Hebben ze een kindermenu?

Laat een opmerking achter