de Gerrithoeve

de Gerrithoeve

Bourgondisch Genieten in Oisterwijk

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een plek waar je bourgondisch kunt genieten midden in de prachtige natuur van Oisterwijk, dan moet je zeker eens langsgaan bij de Gerrithoeve. Dit is niet alleen een plek waar je de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk kunt proeven, maar ook andere authentieke gerechten die geserveerd worden in een originele klomp.

Voor de kinderen is er een kinderspeelboerderij waar ze zowel binnen als buiten kunnen spelen, terwijl de volwassenen ontspannen met een drankje en een borrelhap. Als je langer wilt genieten van de prachtige omgeving, kun je overwegen om een plekje te reserveren op de plattelandscamping van de Gerrithoeve, of zelfs een verblijf te boeken in de ruime boerderijwoning die plaats biedt aan 12 gasten.

De Gerrithoeve is ook een ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten door de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Ontdek de natuur met een educatieve speurtocht of volg de speciale kabouterwandeling voor kleuters, compleet met een puntmuts, kabouterboekje en een knapzak met lekkers.

Of het nu regent of de zon schijnt, op de kinderspeelboerderij kunnen ze naar hartenlust glijden van de glijbaan en klauteren op de speeltoestellen. Mooie torens bouwen met grote blokken en is er een grote zandbak. Skelteren en zwieren met de kabelbaan in de buitenspeeltuin. Maak je geen zorgen om hun kleding. Wij hebben overalletjes in diverse maten klaar liggen zodat ze volop kunnen ravotten. En voor de volwassenen? Geniet van een heerlijke lunch of borrel op het gezellige boerderijterras terwijl je de kinderen in de gaten houdt. Bovendien hebben ze een glutenvrije en lactosevrije kaart. Zo is een dagje Gerrithoeve leuk voor jong en oud!

Zelf geweest:

Gerrithoeve  Gerrithoeve Gerrithoeve Gerrithoeve Gerrithoeve

Laat een opmerking achter