Restaurant de Baron

Restaurant de Baron

Restaurant waar alles kan

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom op het landgoed van Restaurant de Baron, een magische plek aan de rand van de duinen waar jong en oud genieten van ontspanning en plezier. Het pas gerenoveerde restaurant biedt een perfecte setting, of je nu kiest voor een plekje binnen of liever buiten zit, in de zon of in de schaduw, dichtbij de levendige speeltuin of juist in een rustige hoek.

De menukaart is al net zo gevarieerd als onze zitplaatsen. Of je nu van vegetarische gerechten houdt, een vleesliefhebber bent, of iets speciaals zoekt voor de kinderen, het is er allemaal. En over kinderen gesproken, de speeltuin is het hart van het landgoed. Hier kunnen kinderen zich uitleven in de zandbak, of op de glijbaan, het klimrek, en de trampoline, allemaal ontworpen voor veiligheid en plezier met een zachte landing gegarandeerd.
Ook zijn er een voetbal veldje en bij slecht weer kunnen de kinderen binnen kleuren.
Voor natuurliefhebbers is Restaurant de Baron een uitstekende start- of eindpunt om de omliggende natuur te verkennen. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de prachtige wandelroutes. En na een dag vol avontuur is er geen betere afsluiting dan te genieten van een heerlijk gebakje Baronweerstaanbaar in het restaurant.

Zelf geweest:

Restaurant de Baron Restaurant de Baron Restaurant de Baron

Laat een opmerking achter