Natuurspeeltuin Hoppies

Natuurspeeltuin Hoppies

Spelen in de natuur en lekker borrelen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Tussen Zaltbommel en Den Bosch in het agrarische landschap ligt de natuurspeeltuin Hoppies. Dit speelpark is ooit begonnen als een maisdoolhof en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige natuurspeeltuin voor jong en oud met water zand en groen als basis. Lekker buitenspelen, midgetgolfen, ravotten of picknicken. Naar Hoppies ga je voor urenlang ‘offline’ speelplezier of voor een drankje lunch of borrel met vrienden op ons ruime terras. Bij Hoppies hebben ze een natuurspeeltuin waar je niet alleen heerlijk kan spelen maar ook kan genieten van alle flora en fauna die er is. Bloemetjes en bijtjes zien in het bijenhotel. Of met je eigen schepnetje of hengel ontdekken wat er allemaal te vinden is.

Naast de speeltuin is er bij natuurspeeltuin Hoppies nog van alles te beleven: er is natuurlijk speelwater waar de kids heerlijk kunnen spelen. Maar ze waarschuwen wel voor zwemmersjeuk bij hoge temperaturen. Kijk even op de website wat ze daarover zeggen. Je kunt er ook vlotten bouwen. Touwen zijn verkrijgbaar bij de bar en her en der liggen er allerlei materialen verspreid die je gewoon mag pakken. Verder is er een blotevoetenpad, een maisdoolhof, een pluktuin, een knuffeldierenweide, een midgetgolf baan, een skelterbaan en een springkussen. Pfff bijna te veel om op te noemen:-).

En het fijne is, jij kan gewoon lekker op het terras zitten en genieten van een kopje koffie of een wijntje. Ze hebben een groot terras met 150 plaatsen en bij minder mooi weer kun je ook binnen zitten. Ze hebben een uitgebreide lunch, borrel en zoet kaart en ook speciaal dingen voor de kids.

Daarnaast kun je er ook nog allerlei activiteiten doen, zoals wandelen met alpaca’s of de knapzak route (een wandelroute van 3,5 km). Kijk hiervoor even op hun site.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter