Valencia Flats Ciudad de las Ciencias

Valencia Flats Ciudad de las Ciencias

Ruim en Gezinsvriendelijk Verblijf

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Valencia Flats Ciudad de las Ciencias is een ideale accommodatiekeuze voor gezinnen die Valencia bezoeken, met name vanwege de nabijheid van een van de stad’s meest fascinerende bezienswaardigheden: de Ciudad de las Artes y las Ciencias. Dit appartementencomplex ligt in een moderne wijk die zich kenmerkt door innovatieve architectuur en open ruimtes, buiten het historische centrum maar nog steeds goed verbonden met het openbaar vervoer en op loopafstand van deze iconische attractie. De wijk biedt een rustigere omgeving dan het bruisende stadscentrum, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf.

Valencia Flats Ciudad de las Ciencias biedt verschillende soorten familiekamers en appartementen die zijn ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen. Ze hebben 1 en 2 slaapkamerappartementen, waarbij sommige 2 slaapkamerappartementen ruim genoeg zijn voor 6 personen. Deze ruime accommodaties beschikken over aparte slaap- en woonruimtes, een volledig uitgeruste keuken en moderne voorzieningen zoals gratis WiFi, airconditioning en flatscreen-tv’s. De zelfstandige aard van de appartementen biedt gezinnen de flexibiliteit om hun eigen maaltijden te bereiden, wat vooral handig is voor langere verblijven of voor gezinnen met speciale dieetwensen.

Hoewel het complex zelf misschien geen specifieke kinderspeelruimtes heeft, is de nabijheid van het Turia Park, met zijn uitgestrekte groene zones, speeltuinen en fietspaden, perfect voor kinderen om te verkennen en te genieten van de buitenlucht. Dit park is 9 km lang, dus ideaal om doorheen te fietsen. Bovendien zorgt de ligging dicht bij de Ciudad de las Artes y las Ciencias voor gemakkelijke toegang tot educatieve en vermakelijke activiteiten die zowel kinderen als volwassenen zullen aanspreken.

Voor het gemak van de gasten biedt Valencia Flats Ciudad de las Ciencias ontbijtopties, hoewel de appartementen zelf de vrijheid bieden om elk moment van de dag te dineren zoals gewenst.

Je kan hier een kamer boeken.

Zelf geweest:

 • Adres

  Av. de l'Institut Obrer de València, 20, Quatre Carreres, 46013 València

 • Rating & Review

  4.5

  Bekijk ratings & Reviews

 • Extra informatie

  Op deze kaart zie je waar alle hotspots liggen

 • Prijs per nacht voor 4 personen

  Vanaf €154,-

 • Hebben ze een magnetron?

 • Is er een toilet aanwezig?

 • Prijscategorie

Laat een opmerking achter