l’Umbracle

l’Umbracle

Kunstzinnige Natuurwandeling Onder de Sterren

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

L’Umbracle, gelegen in het hart van de Ciudad de las Artes y las Ciencias in Valencia, is een unieke en adembenemende openluchtstructuur die kunst, natuur en architectuur samenbrengt. Dit indrukwekkende bouwwerk, ontworpen door de beroemde architect Santiago Calatrava, is een must-visit attractie voor bezoekers van alle leeftijden, inclusief gezinnen met kinderen.

Voor kinderen biedt L’Umbracle een betoverende ervaring met zijn prachtige tuin vol inheemse planten van de regio Valencia en indrukwekkende sculpturen. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de diversiteit aan planten en de kans krijgen om meer te leren over de lokale flora terwijl ze genieten van een wandeling door deze serene omgeving. De sculpturentuin, onderdeel van L’Umbracle, is ook een hoogtepunt, met moderne kunstwerken die de verbeelding van jonge bezoekers prikkelen.

L’Umbracle is niet alleen een plaats van schoonheid maar ook een educatieve bestemming waar kinderen en volwassenen kunnen leren over het belang van natuurbehoud en de biodiversiteit van de regio. De combinatie van kunst, natuur en wetenschap maakt L’Umbracle een unieke plek die educatie en ontspanning biedt voor het hele gezin.

Deze schilderachtige locatie is ook perfect voor gezinsfoto’s, met de prachtige architectuur en het groen als achtergrond. Het biedt een rustige ontsnapping aan de drukte van de stad en is een ideale plek voor gezinnen om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Valencia.

L’Umbracle is toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden en is gratis te bezoeken, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar budgetvriendelijke culturele ervaringen in Valencia. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, natuur of gewoon op zoek bent naar een mooie plek om te wandelen, L’Umbracle biedt een verrijkende ervaring die zowel leuk als leerzaam is voor kinderen en volwassenen.

Goed te combineren met het Wetenschapsmuseum, Hemisferic en Oceanografic.

Zelf geweest:

Umbrace Valencia Umbrace Valencia Umbrace Valencia Umbrace Valencia

Laat een opmerking achter