Ciudad de las Artes y las Ciencias

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Futuristische Verkenning

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Ciudad de las Artes y las Ciencias in Valencia is een futuristisch wonder en een must-see bestemming voor iedereen die de stad bezoekt. Dit wetenschapsmuseum, een architectonisch meesterwerk, biedt een breed scala aan interactieve tentoonstellingen en activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een ideale plek is voor zowel gezinnen als educatieve uitstapjes.

Kinderen kunnen hun hart ophalen in het Ciudad de las Artes y las Ciencias, waar ze spelenderwijs kunnen leren over wetenschap en technologie. Het museum herbergt het Hemisfèric met zijn IMAX-bioscoop, waar adembenemende films worden getoond die de kijkers meevoeren op een reis door de ruimte of de diepten van de oceaan. Het Oceanogràfic aquarium, het grootste in Europa, biedt een kijkje in de onderwaterwereld met een diversiteit aan zeedieren en speciale shows.

Voor gezinnen met kinderen is het Príncipe Felipe Science Museum een hoogtepunt binnen het complex. Het is ontworpen om kinderen van alle leeftijden aan te moedigen om te ontdekken en te experimenteren door middel van hands-on tentoonstellingen die wetenschappelijke principes tot leven brengen. Kinderen kunnen zelf wetenschappelijke experimenten uitvoeren, deelnemen aan workshops en de wonderen van de natuurkunde, biologie en meer verkennen.

Het Ciudad de las Artes y las Ciencias is niet alleen een educatief centrum, maar ook een plek waar kunst en cultuur samenkomen. In het Palau de les Arts Reina Sofía kunnen bezoekers genieten van operavoorstellingen en concerten, wat het een culturele hotspot maakt voor kunstliefhebbers.

Het museum is dagelijks geopend en biedt verschillende tentoonstellingen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, waardoor het een perfecte bestemming is voor educatieve gezinsuitjes. Met activiteiten en tentoonstellingen die geschikt zijn voor alle leeftijden, is het Ciudad de las Artes y las Ciencias een plek waar leren en plezier samenkomen. Bezoekers van Valencia mogen deze ervaring niet missen, waar ontdekking en vermaak hand in hand gaan met educatie.

De verschillende musea en het Oceanium zijn goed te combineren met elkaar en hier kun je dan ook een combinatie ticket kopen. Als je de Valencia Tourist Card hebt krijg je 10% korting op toegang tot het hele complex.

De hotels Barcelo Valencia en Valenciaflats ciudad de las Ciencias liggen er tegenover dus ideaal als je daar verblijft.

Zelf geweest:

Ciudad de las artes et las sciencias Ciudad de las artes et las sciencias

 

Laat een opmerking achter