Wetenschapsmuseum Valencia

Wetenschapsmuseum Valencia

Interactief Leren

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Wetenschapsmuseum in Valencia, officieel bekend als het Príncipe Felipe Science Museum, is een schatkamer van kennis en plezier voor nieuwsgierige geesten van alle leeftijden. Gelegen in de architectonisch indrukwekkende Ciudad de las Artes y las Ciencias, is het museum een topattractie die bezoekers uitnodigt om de wereld van wetenschap en technologie op een interactieve manier te verkennen.

Kinderen vinden het Wetenschapsmuseum in Valencia bijzonder leuk, dankzij de interactieve tentoonstellingen die hen uitnodigen om te spelen, te ontdekken en te leren. Het museum staat vol met educatieve activiteiten die kindvriendelijk zijn en tegelijkertijd inzicht geven in complexe wetenschappelijke concepten. Van de geheimen van DNA tot de wetten van de fysica, het Wetenschapsmuseum biedt een scala aan ervaringen die de jongste bezoekers zullen boeien en inspireren.

Specifiek voor kinderen zijn er workshops en interactieve exposities in het Wetenschapsmuseum in Valencia, waar ze spelenderwijs kunnen leren over diverse wetenschappelijke disciplines. Het museum biedt ook wetenschapsshows en demonstraties die wetenschap tot leven brengen op een manier die zowel onderhoudend als informatief is.

Het museum is perfect te combineren met de andere activiteiten die in het Ciudad de las Artes y las Ciencias liggen zoals het Hemisferic en Oceanografic. Het is dan ook mogelijk om combinatie tickets te kopen. Als je de Valencia Tourist Card hebt krijg je korting.

Zelf geweest:

Wetenschapsmuseum Valencia

Wetenschapsmuseum Valencia Wetenschapsmuseum Valencia

Laat een opmerking achter