Fallas Museum

Fallas Museum

Feest van Valenciaanse Traditie

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Fallas Museum, of Museo Fallero, is een essentiële stop voor diegenen die de levendige cultuur en tradities van Valencia willen ervaren. Dit museum, gewijd aan het jaarlijkse Fallas-festival, staat bekend om zijn kleurrijke en indrukwekkende displays van ninots, de papier-maché figuren die gered zijn van de vlammen tijdens het festival. Het is een leuke bestemming voor bezoekers van alle leeftijden en biedt een bijzondere ervaring voor kinderen, die geboeid zullen zijn door de gedetailleerde en fantasierijke figuren die tentoongesteld staan.

Het Museo Fallero is perfect gelegen in de nabijheid van andere populaire toeristische attracties, zoals de appartementen Valencia Flats Ciudad de las Ciencias, een accommodatiekeuze die ideaal is voor bezoekers die de Stad van Kunst en Wetenschap willen verkennen. Bovendien ligt het museum dicht bij het Gulliver Park, een speelparadijs voor kinderen, en de uitgestrekte tuinen van de oude Turia-rivierbedding, die nu een prachtige groene ruimte vormen voor recreatie en ontspanning in de stad.

De combinatie van het educatieve aspect van het Fallas Museum, samen met de nabijheid van gezinsvriendelijke parken en de Ciudad de las Ciencias, maakt het een ideale locatie voor een dagje uit met het gezin. Het museum biedt een diepe duik in de Valenciaanse cultuur en is leuk voor kinderen en volwassenen die de unieke lokale feesten willen ervaren en begrijpen. Dit museum is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een authentieke Valenciaanse ervaring en ligt op loopafstand van enkele van de beste bezienswaardigheden en parken in de stad.

Gratis toegankelijk met de Valencia Tourist Card.

Zelf geweest:

Fallas Museum Valencia Fallas Museum ValenciaFallas Museum Valencia Fallas Museum Valencia

Laat een opmerking achter