Hemisferic

Hemisferic

Een Kosmisch Avontuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Hemisferic in Valencia is een architectonisch wonder en een icoon van moderne kunst, gelegen in de futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias. Dit opvallende gebouw is ontworpen door Santiago Calatrava en herbergt een IMAX-bioscoop, planetarium en laserium, wat het een unieke bestemming maakt voor bezoekers van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in wetenschap en ruimte.

Voor gezinnen met kinderen biedt Hemisferic een betoverende ervaring met zijn state-of-the-art technologie. Kinderen kunnen genieten van adembenemende shows die de wonderen van het universum verkennen, van de sterrenhemel tot diepzee-avonturen, wat Hemisferic een fantastische plek maakt voor jonge astronomen en ontdekkingsreizigers.

De IMAX-voorstellingen van Hemisferic, geprojecteerd op een gigantisch scherm dat bijna de hele koepel beslaat, bieden een ongeëvenaarde filmervaring. Bezoekers, zowel kinderen als volwassenen, zullen zich ondergedompeld voelen in de films met thema’s variërend van natuurdocumentaires tot intergalactische reizen, wat het ideaal maakt voor educatieve en vermakelijke uitjes.

De programmering van Hemisferic is speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid van kinderen aan te wakkeren en een liefde voor leren te bevorderen. Met boeiende presentaties en een verscheidenheid aan talen beschikbaar, is Hemisferic toegankelijk voor een breed internationaal publiek. De fascinerende shows en tentoonstellingen zijn geschikt voor kinderen en bieden een leuke manier om meer te leren over wetenschap en astronomie.

Als je Valencia bezoekt, mag je Hemisferic niet missen. Of je nu geïnteresseerd bent in de sterren, de ruimte of gewoon op zoek bent naar een meeslepende filmervaring, Hemisferic heeft iets te bieden voor elke leeftijd. Het is bijzonder aantrekkelijk voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuurwetenschappen en het heelal, met educatieve programma’s die op een vermakelijke manier leren. Het is een ideale attractie voor scholen en gezinnen, die zowel educatieve als amusante ervaringen zoeken.

Het planetarium van Hemisferic geeft kinderen en volwassenen de kans om de sterrenhemel te verkennen en meer te leren over de kosmos. De sessies zijn interactief, wat betekent dat kinderen betrokken raken en de ruimte op een leuke en boeiende manier kunnen ervaren. De sterrenshows zijn perfect voor jonge bezoekers en bieden een schitterende introductie tot de astronomie.

Het laserium van Hemisferic tilt de ervaring naar een hoger niveau met lasershows die visuele kunst combineren met muziek, waardoor bezoekers van alle leeftijden worden betoverd. Deze shows zijn een feest voor de zintuigen en maken Hemisferic tot een populaire bestemming voor iedereen die op zoek is naar een spectaculair visueel spektakel.

De faciliteit van Hemisferic is dagelijks geopend en biedt een scala aan shows en voorstellingen die meerdere keren per dag plaatsvinden, wat flexibiliteit biedt voor bezoekers.
Met zijn geavanceerde technologie en boeiende inhoud is Hemisferic een locatie die een verrijkende ervaring belooft voor het hele gezin. Het is een plek waar je kunt leren, ontdekken en versteld kunt staan, waardoor het een onmisbare attractie is in Valencia voor zowel lokale inwoners als toeristen. Het is ook heel goed te combineren met het Wetenschapsmuseum en Oceanografic. Je kan ook combinatie tickets voor deze activiteiten kopen. Of je krijgt korting met de Valencia Tourist Card.

Zelf geweest:

Hemisferic Valencia Hemisferic Valencia Hemisferic Valencia Hemisferic Valencia

Laat een opmerking achter