Do You Bike rental

Do You Bike rental

Verken Valencia op Wielen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Valencia, met zijn vlakke terrein en uitgebreide netwerk van fietspaden, is een ideale stad om per fiets te verkennen. Het huren van een fiets bij Do You Bike Rental biedt een flexibele en leuke manier om de stad en haar omgeving te ontdekken, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Van het doorkruisen van de historische straten van de stad tot het verkennen van het uitgestrekte Turia Park of het avontuurlijk fietsen naar landelijke gebieden zoals Barraca Toni Montoliu, Valencia per fiets ontdekken biedt voor elk wat wils.

Een fietstocht door het centrum van Valencia laat je de charme van de stad op een unieke manier ervaren. Fiets langs belangrijke bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van Valencia, de Mercado Central en de Zijdemarkt. Het voordeel van fietsen in de stad is dat je op je eigen tempo kunt stoppen bij interessante plekken, iets wat vooral leuk is voor kinderen die de vrijheid hebben om de omgeving te verkennen.

Het Turia Park, een groene strook die zich door de stad slingert op de plek van de oude rivierbedding, is een andere populaire bestemming voor fietstochten. Het park is ideaal voor gezinnen, met veilige fietspaden, speeltuinen en picknickplaatsen. Kinderen zullen genieten van de vrijheid en de ruimte om rond te fietsen, terwijl ouders de prachtige landschappen en kunstwerken langs de route kunnen bewonderen.

Voor degenen die de stad willen ontvluchten, biedt een fietstocht naar Barraca Toni Montoliu, gelegen in de landelijke omgeving buiten Valencia, een authentieke Valenciaanse ervaring. Dit familiebedrijf is zowel een boerderij als een restaurant waar je kunt genieten van traditionele paella en de lokale cultuur kunt ervaren. Fietsen naar deze bestemming geeft een gevoel van avontuur en biedt de mogelijkheid om de Valenciaanse velden en boomgaarden te zien, wat zeker spannend is voor kinderen.

Do You Bike Rental maakt het gemakkelijk om de juiste fietsen voor zowel volwassenen als kinderen te vinden, inclusief alle benodigde uitrusting voor een veilige en comfortabele rit. Met hun breed scala aan fietsen kunnen gezinnen zonder zorgen op pad gaan en een dag vol plezier en ontdekkingen tegemoet fietsen.

Fietsen in Valencia is een gezonde, milieuvriendelijke en interactieve manier om de stad te verkennen. Het biedt een directe ervaring van de cultuur, de geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van de regio, waardoor het een onvergetelijke activiteit is voor het hele gezin. Of je nu kiest voor de levendige stadsstraten, de rustige paden van het Turia Park of de landelijke charme buiten de stad, een fietstocht in Valencia belooft plezier en avontuur voor alle leeftijden. Wil je liever een georganiseerde fietstour, dan kan dat via Baja Bikes, een Nederlandse organisatie met Nederlandse gidsen.

Huur hier direct je fietsen. Als je de Valencia Tourist Card hebt krijg je korting.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter