Trainworld

Trainworld

Een Reis door de Spoorweggeschiedenis

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Trainworld is een leuk spoorwegmuseum in Brussel. Dit museum, zowel binnen als buiten, is een interactieve ervaring voor alle leeftijden. Ideaal voor gezinnen en treinliefhebbers, met aanbevelingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Ontdek de evolutie van het Belgische spoorwegnetwerk door middel van historische treinen, interactieve tentoonstellingen en originele artefacten. Maak een reis door de tijd, van de stoomtreinen tot de moderne hogesnelheidstreinen.

In Trainworld kunnen bezoekers niet alleen historische locomotieven bewonderen, maar ook zelf deelnemen aan verschillende activiteiten. Stap aan boord van een oude trein, bedien de seinen of bouw je eigen spoorweglandschap.

Het museum is gevestigd in een prachtig gerestaureerd treinstation, waardoor het een unieke sfeer heeft. Naast het museum kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie in een van de nabijgelegen cafés.

Combineer een bezoek aan Trainworld met andere bezienswaardigheden in de omgeving voor een volledige dag vol avontuur en ontdekking. Koop hier je kaartjes voor Trainworld.

Zelf geweest:

Trainworld Brussel Trainworld Brussel Trainworld Brussel Trainworld Brussel

Laat een opmerking achter