Belgisch Stripmuseum

Belgisch Stripmuseum

Een Hommage aan Stripverhalen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Verstopt nabij Meyboom en Van Litsenborgh, Restaurant/D. en Residence Meyboom, biedt het “Comics Center” een boeiende ervaring voor alle leeftijden. Dit overdekte museum, gelegen in het hart van Brussel, is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van stripverhalen.

In het “Comics Center” kunnen bezoekers genieten van een uitgebreide collectie stripboeken, originele illustraties en memorabilia. Van klassieke Belgische stripfiguren zoals Kuifje en Suske en Wiske tot internationale favorieten zoals Batman en Asterix, er is voor elk wat wils.

Dit museum is perfect voor gezinnen, met interactieve tentoonstellingen en activiteiten die zowel vermakelijk als educatief zijn. Kinderen kunnen hun favoriete stripfiguren ontmoeten, hun eigen stripverhaal maken en deelnemen aan workshops om hun tekenvaardigheden te verbeteren.

Gelegen in een levendige buurt, is het “Comics Center” gemakkelijk te combineren met andere bezienswaardigheden en eetgelegenheden in de omgeving. Na een bezoek aan het museum kunnen bezoekers genieten van een heerlijke maaltijd in een van de nabijgelegen restaurants of een wandeling maken door de schilderachtige straten van Brussel.

Of je nu een liefhebber bent van stripverhalen of gewoon op zoek bent naar een leuke en informatieve activiteit, het “Comics Center” biedt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Laat een opmerking achter