Grote Markt

Grote Markt

Verkenning van Brussel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Ontdek de schoonheid van Brussel met een wandeltocht rondom de betoverende Grote Markt. Of je nu een georganiseerde tour verkiest of liever zelfstandig verkent, deze ervaring biedt voor elk wat wils.

Vertrekkend vanuit Godiva Grand Place en Hard Rock Cafe, kun je gemakkelijk aan je avontuur beginnen. De tour duurt ongeveer 1 tot 2 uur, waardoor je op je gemak het historische plein en de omgeving kunt verkennen.

Tijdens je tour kun je je vergapen aan de prachtige architectuur van de gildehuizen en het iconische stadhuis. Bewonder de ingewikkelde details en levendige kleuren die de gebouwen sieren en je meenemen naar een andere tijd.

Deze ervaring is geschikt voor alle leeftijden en dus een perfecte activiteit voor het hele gezin. Als je op een wandeltocht bent, is het handig om een kinderwagen mee te nemen voor ouders met jonge kinderen, zodat iedereen comfortabel van de bezienswaardigheden kan genieten.

Verken de charme van Brussel met een bezoek aan de Grote Markt. Het is een onvergetelijke ervaring die de essentie van deze levendige stad vastlegt.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: die waren er niet bij

Grote Markt Brussel

Laat een opmerking achter