Choco Story Brussel

Choco Story Brussel

Een Zoete Reis door Chocolade

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Choco Story Brussel nodigt bezoekers uit op een heerlijke reis door de wereld van chocolade. Dit overdekte museum biedt een verrukkelijke ervaring voor chocoladeliefhebbers van alle leeftijden.

Binnen kunnen gasten de fascinerende geschiedenis van chocolade verkennen, van de oude oorsprong tot moderne productietechnieken. Interactieve tentoonstellingen prikkelen de zintuigen, waardoor bezoekers chocolade in verschillende vormen kunnen ruiken, proeven en zelfs aanraken.

Het museum combineert educatie en entertainment op een perfecte manier, waardoor het geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden. Kinderen en volwassenen kunnen genieten van het leren over het chocolademaken terwijl ze onderweg van zoete lekkernijen genieten.

Gelegen in het hart van Brussel, is Choco Story gemakkelijk bereikbaar en een geweldige toevoeging aan een dag vol ontdekkingen van de culinaire geneugten van de stad. Na een bezoek aan het museum kunnen bezoekers genieten van Belgische wafels bij nabijgelegen eetgelegenheden of een verfrissend drankje drinken in een lokaal café.

Voor gezinnen met kinderen biedt Choco Story Brussel een leuke en interactieve ervaring die zowel educatief als plezierig is. Kinderen kunnen deelnemen aan chocolademakende workshops en zelfs hun eigen heerlijke lekkernijen maken om mee naar huis te nemen.

Je kan hier kaartjes kopen voor het museum inclusief proeverij en hier koop je kaartjes inclusief een chocolade workshop.

Zelf geweest:

Choco story Brussel Choco story Brussel Choco story Brussel

Laat een opmerking achter