Royal Theatre de Toone

Royal Theatre de Toone

Culturele Genoegens in Brussel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Royal Theatre de Toone is een cultureel juweeltje in Brussel. Dit historische poppentheater biedt vermaak voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Royal Theatre de Toone brengt traditionele poppenvoorstellingen in een charmante en intieme setting. De optredens boeien het publiek met hun fantasierijke personages en boeiende verhaallijnen. Zowel kinderen als volwassenen worden meegenomen naar een magische wereld vol verbeelding en verwondering.

Gelegen in het hart van Brussel, is het Koninklijk Theater de Toone gemakkelijk bereikbaar en zorgt het voor een gedenkwaardig uitje tijdens je stadsverkenning. Na het genieten van een voorstelling kunnen gezinnen de omgeving verkennen en genieten van een maaltijd of ijsje in nabijgelegen cafés.

Gelegen in het levendige stadscentrum, wordt het Koninklijk Theater de Toone omringd door andere attracties en voorzieningen, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Bezoekers kunnen een bezoek aan het theater combineren met nabijgelegen bezienswaardigheden of genieten van een ontspannen wandeling door de historische straten van Brussel.

Wel even goed checken naar welke voorstelling je gaat, want veel voorstellingen zijn in het Frans. Maar ze hebben zeker ook Nederlandstalige (nou ja Vlaams) voorstellingen.

Zelf geweest:

Royal Theatre de Toone Brussel Royal Theatre de Toone Brussel

Laat een opmerking achter