Discovery Center Legoland

Discovery Center Legoland

Overdekt Avonturenparadijs in Brussel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Brussel biedt een opwindend avonturencentrum voor families, het Discovery Center Legoland. Gelegen vlakbij McDonald’s, is het een overdekt wonderland dat grenzeloze opwinding biedt. Dit centrum is perfect voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een ideale tussenstop is tijdens jullie stadverkenning.

Binnen in het Discovery Center Legoland dompelen kinderen zich onder in een wereld van creativiteit en plezier. Ze kunnen bouwen, spelen en ontdekken naar hartenlust. Van torenhoge LEGO-beelden tot interactieve tentoonstellingen, er is nooit een saai moment. Het is een binnenspeeltuin waar de verbeelding tot leven komt.

Wat onderscheidt het Discovery Center Legoland? Het is de perfecte combinatie van entertainment en educatie. Terwijl kinderen genieten van de spanning van het bouwen en creëren, leren ze ook waardevolle vaardigheden zoals probleemoplossend denken en teamwork. Het is een hands-on ervaring die nieuwsgierigheid opwekt en creativiteit stimuleert.

Dankzij de gunstige ligging nabij andere gezinsvriendelijke hotspots is het Discovery Center Legoland een uitstekende toevoeging aan jullie reisschema. Na een ochtend vol LEGO-avonturen kunnen jullie iets eten bij McDonald’s of jezelf uitdagen bij Koezio Bruxelles. Het draait allemaal om optimaal genieten van jullie gezinstijd in Brussel.

Het Discovery Center Legoland is het hele jaar door geopend en biedt eindeloze mogelijkheden voor familieplezier. Of het nu regent of de zon schijnt, je kunt altijd rekenen op een dag vol gelach en opwinding hier. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO en maak onvergetelijke herinneringen met je dierbaren.

Je kan hier kaartjes kopen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter