Nep regen

Nep regen

Regen tijdens zonneschijn

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In het hart van Ljubljana beleven kinderen een opwindend avontuur met de ‘nep regen‘, een betoverende attractie die plezier en verfrissing combineert. Deze kunstmatige regenbui, gelegen in het centrum, biedt een unieke en interactieve ervaring, vooral aantrekkelijk voor jonge ontdekkingsreizigers.

Tijdens warme dagen nodigt de ‘nep regen’ kinderen uit om vrijelijk door de verfrissende druppels te rennen en te dansen. De kleintjes kunnen hun zintuigen verkennen terwijl ze genieten van de verfrissende sensatie, wat niet alleen voor verkoeling zorgt maar ook een speelse manier is om energie kwijt te raken. De kleurrijke paraplu’s en de vrolijke sfeer creëren een magische omgeving die de verbeelding van kinderen prikkelt.

Ouders kunnen ontspannen op nabijgelegen terrassen en genieten van het schouwspel terwijl de kinderen zich vermaken in de ‘nep regen’. Het is alleen niet duidelijk of dat dit er altijd staat. Kan me voorstellen dat dit iets is voor in de zomer, maar of het elke zomer is dat is ook niet duidelijk. Gewoon even een kijkje nemen dus op het pleintje bij Galerija Emporium. Makkelijk te combineren met een wandeling door de oude stad, het kasteel van Ljubljana of een etentje bij Pop’s Pizzabar.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5) vooral die dag dat het zo mega warm was!

Nep regen Ljubljana

Nep regen Ljubljana Nep regen Ljubljana

Laat een opmerking achter