Boottocht Ljubljana

Boottocht Ljubljana

Boottocht door de pittoreske stad

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Een betoverende boottocht door de waterwegen van Ljubljana is een aangename ontsnapping aan de stad en een kindvriendelijke manier om de charme van de Sloveense hoofdstad te ervaren. De kalme stroom biedt een ander perspectief op de stad, terwijl kinderen zich vermaken met nieuwe avonturen langs de oevers.

Het bewonderen van historische architectuur is een hoogtepunt van de tocht. Kinderen zullen gefascineerd zijn door kleurrijke gebouwen, bruggen en parken. Het kasteel op de heuvel, Ljubljanski Grad, lijkt vanaf het water nog indrukwekkender en voegt magie toe aan de ervaring. Oudere kinderen kunnen tijdens de boottocht ook leren over de geschiedenis van de stad.

Op de slotjesbrug staat iemand kaartjes te verkopen en de boot gaat bijna elk uur tussen 9.00 en 18.00 u. Het moet wel een beetje goed weer zijn, anders kan de boot niet varen. Wij waren er afgelopen zomer (2023) toen al die overstromingen er waren, dus voor ons zat het er helaas niet in om de boottocht te maken. Onze kinderen waren erg teleurgesteld.

Met de Ljubljana kaart kun je gratis de boot op. Je kan hiermee nog zo’n 20 andere activiteiten gratis doen. Je kan hem hier kopen. Of koop en combinatie ticket voor een wandeling en de boottocht als je geen Ljubljana kaart neemt.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter