Pop’s Pizzabar

Pop’s Pizzabar

Best Pizza in town

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Pop’s Pizzabar verrast gezinnen met een onweerstaanbare combinatie van heerlijke pizza’s en een gezellige sfeer. Gelegen in het hart van de stad, biedt deze pizzabar een kindvriendelijke eetervaring die zowel ouders als kleintjes zal bekoren.

Volgens de website maken ze de beste pizza Napoletana buiten Italië. Geen idee natuurlijk of dat echt zo is, maar lekker zal hij wel zijn.

De pizzabar heeft een ontspannen ambiance met een kleurrijk interieur, waardoor het een aangename plek is voor gezinnen om te genieten van hun maaltijd. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten op het grote terras zitten en over de stad kijken. Als je een beetje goed zit kun je zelfs het kasteel zien liggen. Het attente personeel draagt bij aan de gastvrije sfeer, waardoor ouders zich comfortabel voelen en kinderen zich thuis voelen.

Pop’s Pizzabar is ideaal gelegen, waardoor het een handige tussenstop is na een dag vol avontuur. Of het nu gaat om een klassieke margherita of een pizza met een twist, deze pizzabar biedt een uitgebreid menu dat aan diverse smaakvoorkeuren voldoet. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een smakelijke en leuke eetervaring, is Pop’s Pizzabar de perfecte bestemming. Heb je toch liever een burger? Dan hoef je alleen maar even het water over te steken want daar zit Pop’s Burgerbar.

Zelf geweest:

Pop's Pizzabar Pop's Pizzabar Pop's Pizzabar

Laat een opmerking achter