Fetiche Patisserie

Fetiche Patisserie

Smikkelen en smullen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Fetiche Patisserie in Ljubljana is een ware traktatie voor zowel volwassenen als kinderen. Deze charmante patisserie, gelegen in het hart van de stad, biedt een verleidelijke selectie van heerlijke zoetigheden en hartige lekkernijen. Wat Fetiche Patisserie extra bijzonder maakt voor gezinnen, is de kindvriendelijke sfeer en de diversiteit van het aanbod.

Kinderen zullen genieten van de kleurrijke en kunstzinnig gepresenteerde gebakjes, cupcakes en koekjes die als ware kunstwerken in de vitrines pronken. Het vriendelijke personeel staat klaar om jonge gasten te helpen bij het maken van hun keuzes en maakt van het bezoek een plezierige ervaring voor het hele gezin.

Daarnaast biedt Fetiche Patisserie een gezellige zithoek waar gezinnen kunnen genieten van hun lekkernijen. De warme ambiance maakt het een ideale plek voor een ontspannen moment met het gezin. Bovendien is de patisserie gunstig gelegen nabij andere bezienswaardigheden in het centrum van Ljubljana, waardoor het gemakkelijk is om een tussenstop te maken tijdens een dag vol ontdekkingen.

Fetiche Patisserie is niet alleen een gastronomisch paradijs voor fijnproevers, maar ook een leuke bestemming voor gezinnen. Het is de perfecte plek om samen te genieten van verrukkelijke lekkernijen en de zoete kant van Ljubljana te ontdekken. Het ligt bijna naast restaurant Julija dus leuk te combineren: eten bij Julija en het toetje hier.

Zelf geweest:  Alleen in de vitrine gekeken, we hadden net een ijsje op toen we hierlangs kwamen:-(

Fetiche Patisserie Ljubljana Fetiche Patisserie Ljubljana

Laat een opmerking achter