Minicity

Minicity

Speel doktertje, automonteur of brandweerman

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Minicity in Ljubljana is een betoverende binnenspeeltuin die een unieke en educatieve ervaring biedt voor kinderen. Deze speelstad is ontworpen als een miniatuurwereld met verschillende kamers die elk een ander beroep of aspect van het dagelijks leven vertegenwoordigen. Het doel is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met diverse beroepen en activiteiten.

Binnen Minicity kunnen kinderen zich verkleden als kleine professionals en deelnemen aan allerlei leuke en leerzame activiteiten. In de verschillende kamers kunnen ze experimenteren met rollen als arts, kok, brandweerman, journalist of zelfs piloot. Dit interactieve concept stimuleert niet alleen de verbeelding van de kinderen, maar biedt ook inzicht in de diversiteit van beroepen en hun verantwoordelijkheden.

Elke kamer in Minicity is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, waardoor een realistische en meeslepende omgeving ontstaat. Kinderen worden aangemoedigd om samen te spelen, te leren en te ontdekken, terwijl ouders toekijken en genieten van de vreugde op de gezichten van hun kleintjes.

Deze binnenspeeltuin is niet alleen een plek voor entertainment, maar ook een educatieve speelomgeving waar kinderen sociale vaardigheden ontwikkelen en hun horizon verbreden. Mini City in Ljubljana is een plek waar leren en plezier samenkomen, waardoor het een must-visit is voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke en leerzame speelervaring voor hun kinderen.

Het ligt net buiten het centrum en is in ongeveer 10 minuten met de auto te bereiken. Zeker vanuit Boetiek Hotel Asteria is het heel makkelijk te bereiken. Een ideale plek om naar toe te gaan als het niet zo’n goed weer is. Het ligt in een groot winkelcentrum dus ook leuk om daar even een rondje te lopen. Je betaalt per uur dat je kind er wilt spelen. Je kan ook eerst voor een uur boeken en als blijkt dat ze nog niet weg willen verleng je het gewoon (zoals dat bij mijn kids ook ging:-)).

Met de Ljubljana kaart heb je gratis toegang tot Minicity.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0

Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana  Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana Mini City Ljubljana

Laat een opmerking achter