Boetiek Hotel Asteria

Boetiek Hotel Asteria

Heerlijk slapen in boetiek hotel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Boetiek Hotel Asteria in Ljubljana is een warm en gezellig kleinschalig hotel voor gasten die de charme van de stad willen ervaren. Hoewel het zich iets verder van het bruisende centrum bevindt, op slechts 15 minuten loopafstand, beloont dit betoverende hotel zijn bezoekers met een unieke combinatie van comfort en bereikbaarheid. Als je naar het centrum loopt kom je halverwege langs een 2 speeltuinen en een voetbal veld. Een perfecte tussenstop dus voor de kleintjes die het anders te ver vinden lopen. Deze speeltuinen en voetbalveld liggen overigens naast B&B Hotel waar je ook even lekker een drankje kan drinken of wat kan lunchen. De knusse inrichting en persoonlijke service creëren een gastvrije sfeer, waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Een hoogtepunt van het verblijf is het heerlijke ontbijt, dat met zorg en aandacht wordt geserveerd. Dit biedt een smakelijke start van de dag. Boetiek Hotel Asteria nodigt gasten uit om te genieten van de rustige omgeving, weg van de drukte van het stadscentrum, terwijl ze nog steeds gemakkelijk toegang hebben tot de levendige attracties van Ljubljana. Het hotel heeft ruime 4 persoonskamers met 2 grote 2 persoonsbedden. Boek hier je kamer.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5) Op google krijgt dit hotel maar een 3,9 maar daar kan ik me niet in vinden

Rating van de kids: 4,0 (hotel zelf een 5 maar vanwege de afstand toch een 4)

  Boetiek Hotel Asteria Ljubljana Boetiek Hotel Asteria Ljubljana Boetiek Hotel Asteria Ljubljana   Boetiek Hotel Asteria Ljubljana Boetiek Hotel Asteria Ljubljana

Laat een opmerking achter