B&B Park Hotel

B&B Park Hotel

Centraal & kindvriendelijk verblijf

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het B&B Park Hotel in Ljubljana is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en kindvriendelijke voorzieningen tijdens hun verblijf. Dit gezellige hotel combineert een uitnodigende sfeer met gunstige locatie en faciliteiten die het hele gezin zullen bekoren.

Een van de voornaamste redenen waarom het B&B Park Hotel geschikt is voor gezinnen is de nabijheid van zowel een kleine als grote speeltuin, naast een voetbalveld. Deze voorzieningen bieden een perfecte gelegenheid voor kinderen om zich uit te leven en nieuwe vriendjes te maken. Ouders kunnen ontspannen op het terras of genieten van een rustig moment in de tuin, terwijl ze toch een oogje in het zeil houden op de spelende kleintjes.

Wat het B&B Park Hotel extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen is de strategische ligging dicht bij het bruisende centrum van Ljubljana. Op slechts een korte afstand bevinden zich de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder de betoverende oude stad en de rivier de Ljubljanica. Ook zit je hier op loopafstand van de romantische slotjesbrug. Dit maakt het gemakkelijk voor gezinnen om de stad te verkennen en tegelijkertijd terug te keren naar een rustige omgeving voor ontspanning na een dag vol avontuur.

Het hotel zelf verwelkomt gasten met comfortabele kamers die zijn ontworpen met het oog op gezinsvriendelijkheid. De vriendelijke en behulpzame medewerkers dragen bij aan een gastvrije sfeer, waardoor gezinnen zich direct thuis voelen. Ze hebben kamers met een 2persoons bed en een slaapbank dus plek voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Boek hier je kamer.

Kortom, het B&B Park Hotel in Ljubljana biedt een perfecte combinatie van kindvriendelijke voorzieningen, een gunstige ligging dicht bij het centrum en comfortabele accommodaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen die de charme van deze Sloveense stad willen ontdekken.

Zelf geweest:  niet in het hotel gezeten wel op het terras bij het restaurant. Zag eruit als een fijn hotel.

B&B Park hotel Ljubljana B&B Park hotel Ljubljana B&B Park hotel Ljubljana

Laat een opmerking achter