Le Petit Cafe

Le Petit Cafe

Frankrijk in Ljubljana

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Le Petit Cafe, iets buiten het centrum van Ljubljana, biedt een gezellige plek voor gezinnen. Hoewel het een stukje lopen is, is de route de moeite waard. De wandeling ernaartoe is een leuke route en hierdoor zie je weer een stukje van de stad. Een leuke stop voor een stadswandeling.

Le Petit cafe heeft een warme sfeer, perfect om met kinderen te genieten van een ontspannen maaltijd of drankje. Het kindvriendelijke menu bevat lekkere opties voor de kleintjes, waaronder heerlijke pannenkoeken waar onze kids echt van genoten hebben en Franse lekkernijen zoals croissants.

Eenmaal aangekomen worden gezinnen begroet met vriendelijk personeel en een ontspannen sfeer. Het café heeft buitenzitjes waar kinderen zich vrij kunnen bewegen terwijl ouders genieten van een smakelijke maaltijd. Wij zijn buiten op het terras begonnen maar na een tijdje kwam er een enorme bui aan dus zijn toen naar binnen verplaatst. Ook binnen kun je leuk zitten en is het er knus.

Ze hebben een cafe en restaurant maar het ligt naast elkaar en wordt door dezelfde mensen bediend. Het cafe is alleen wat langer open dan het restaurant.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0

Le Petit Cafe Ljubljana

Laat een opmerking achter