Restaurant Julija

Restaurant Julija

Culinair eten voor fijne prijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Julija is een fijn restaurant om met kinderen te eten. Ondanks dat ze niet een speciaal kindermenu hebben zijn ze heel flexibel en kunnen ze zeker iets maken waar de kinderen blij van worden. Voor de ouders is het echt genieten! Je kunt hier echt wel culinair eten tegen een prima prijs.

Het is een gezellig restaurant waar je zowel binnen heel leuk kan zitten of buiten op het terras. Het is er altijd helemaal vol dus als je hier wilt gaan eten doe je er goed aan om van te voren te reserveren of op een doordeweekse dag vroeg te komen. Da hebben ze soms nog wel een tafeltje vrij. Er is niet speciaal iets voor de kinderen te doen maar dat heb je eigenlijk nergens in Ljubljana. Dus iets te kleuren of een spelletje meenemen en dan komt het wel goed.

Restaurant Julija ligt midden in het centrum dus heel centraal waar je ook geweest bent. Goed te combineren met een tripje naar het kasteel bijvoorbeeld. En je kan het ook leuk combineren met Fetiche Patisserie. Eerst heerlijk eten bij Julija en daarna nog het dessert eten bij Fetiche Patisserie, wat daar 100 meter vandaan ligt.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0

Restaurant Julija Ljubljana Restaurant Julija Ljubljana Restaurant Julija Ljubljana Restaurant Julija Ljubljana

Laat een opmerking achter