Gulliver Park

Gulliver Park

Reusachtig Speelplezier voor Iedereen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Gulliver Park in Valencia is een unieke en betoverende speeltuin die de fantasie van kinderen (en volwassenen) tot leven brengt. Gelegen in de Turia-tuinen biedt Gulliver Park een speelervaring die geïnspireerd is op het beroemde verhaal van “Gullivers Reizen” van Jonathan Swift. Dit park is een must-visit voor gezinnen die Valencia verkennen en biedt plezier en avontuur voor alle leeftijden.

De hoofdattractie van Gulliver Park is een gigantisch beeldhouwwerk van Gulliver zelf, liggend op de grond, vastgebonden door de Lilliputters. Het unieke is dat het hele lichaam van Gulliver is omgetoverd tot een speelgebied, met glijbanen, trappen, kabels en verborgen paden die kinderen kunnen verkennen. De verschillende secties van het beeld zijn ontworpen als glijbanen van verschillende groottes, waardoor het zowel voor jonge kinderen als voor oudere avonturiers aantrekkelijk is.

Kinderen zullen dol zijn op de kans om te klimmen en te glijden over het gigantische figuur. Het park is niet alleen een speelplaats maar ook een plek waar kinderen kunnen leren over het verhaal van Gulliver, waardoor het zowel een educatieve als vermakelijke bestemming is.

Voor ouders en verzorgers biedt Gulliver Park een veilige en ruime omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen terwijl ze gemakkelijk in de gaten gehouden kunnen worden. Het park is omgeven door groene zones waar gezinnen kunnen ontspannen, picknicken en genieten van de prachtige omgeving van de Turia-tuinen.

Gulliver Park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt gratis toegang, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar budgetvriendelijke activiteiten in Valencia.

Makkelijk te bereiken als je verblijft in Hotel Barcelo Valencia. En leuk te combineren met het Fallas Museum. Ook niet ver van Ciudad de las Artes et las Ciencias.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter