Natuurhistorisch Museum Valencia

Natuurhistorisch Museum Valencia

Duik in de Hystorische Natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Natuurhistorisch Museum Valencia, ofwel Museo de Ciencias Naturales de Valencia, is een boeiende attractie voor liefhebbers van natuur en wetenschap van alle leeftijden. Gelegen in de prachtige Jardines de Viveros, biedt dit natuurwetenschappelijk museum bezoekers een diepgaande kijk op de natuurlijke wereld door middel van zijn uitgebreide tentoonstellingen en collecties.

Het museum is bijzonder interessant voor kinderen, die gefascineerd zullen zijn door de dinosaurustentoonstellingen, waaronder fossielen en reconstructies die de prehistorie tot leven brengen. Met educatieve activiteiten die ontworpen zijn om interactie en leren te stimuleren, is het Natuurhistorisch Museum Valencia een geweldige plek voor kinderen om meer te leren over paleontologie, geologie en de evolutie van het leven op aarde.

Bezoekers van het museum kunnen de diversiteit van de natuurlijke wereld ontdekken, van de diepten van de oceanen tot de mysteries van het dierenrijk. De tentoonstellingen zijn geschikt voor een breed publiek, waaronder kinderen, tieners en volwassenen, en maken het Natuurhistorisch Museum een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een educatieve en leuke ervaring in Valencia.

Voor de jonge ontdekkingsreizigers zijn er interactieve displays en spelletjes die wetenschappelijke concepten op een boeiende manier presenteren. Het museum biedt ook workshops en begeleide rondleidingen die speciaal zijn aangepast om kinderen te betrekken bij het leren over natuurlijke geschiedenis.

Gratis toegankelijk met de Valencia Tourist Card.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter