Jardines de Viveros

Jardines de Viveros

Groene Oase in de Stad

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Jardines de Viveros, gelegen in het hart van Valencia, is een van de meest charmante en uitgestrekte parken van de stad, een ware oase van rust en natuurlijke schoonheid. Ook bekend als de Tuinen van de Kwekerij, biedt dit groene toevluchtsoord een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden die bezoekers van alle leeftijden aanspreken, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen die Valencia verkennen.

Voor kinderen zijn de Jardines de Viveros een speeltuin in de open lucht, vol met avonturen en ontdekkingen. Het park herbergt diverse speeltuinen, elk met unieke speeltoestellen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen klimmen, glijden en schommelen in een veilige en prachtig onderhouden omgeving. Daarnaast biedt het park ruime grasvelden waar families kunnen ontspannen, picknicken of simpelweg genieten van de zon.

Jardines de Viveros is niet alleen leuk voor kinderen, maar biedt ook culturele verrijking. Het park is versierd met prachtige sculpturen, fonteinen en monumenten, waaronder enkele gewijd aan beroemde Spaanse figuren. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige bloembedden en de botanische collectie, waaronder een indrukwekkende verscheidenheid aan bomen en planten, wat het park een educatieve waarde geeft voor jong en oud.

Voor de sportieve bezoekers beschikt Jardines de Viveros over sportfaciliteiten en joggingpaden, ideaal voor een actieve dag in de buitenlucht. Het park organiseert regelmatig evenementen, concerten en tijdelijke tentoonstellingen, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

In het park ligt ook het Natuurhistorisch Museum, wat ook zeker een aanrader is. Vlak bij Jardines de Viveros vind je ook Llebeig Café, een gezellige plek waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een verfrissende drank of een smakelijke maaltijd.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter